Надя и Милен – програма „Темпус“

Надя и Милен – програма „Темпус“

Програма „Темпус“ на фондация „Майки за донорството“ и едноимения дарител помага на семейства, които мечтаят за дете. Семейства, чиято възможност да имат рожба е с помощта на ин витро процедура с донорска яйцеклетка. Програмата помогна на 8 семейства досега, а днес ви запознаваме с деветото семейство, което получава този шанс.
„Здравейте! Казвам се Надя, а партньорът ми Милен. Ще разкажа много накратко нашата история. От 6 години правим опити за деца. Имаме общо извършени 5 инвитро процедури, като първата беше в клиника в чужбина. След това претърпях операция от ендометриозна киста на яйчника и ми беше прекъсната едната тръба. От една година съм всеки месец на стимулация и подготовка за инвитро процедура в клиника в Пловдив. Там имам 4 процедури, от които първата и последната завършиха с ембриотрансфер, като при първата имах положителен резултат от теста за бременност, но с много ниски стойности и по преценка на лекаря спрях всички лекарства и се води биохимична бременност. При втория и третия опит не се стигна до оплождане на яйцеклетки, а при четвъртия имах 3 оплодени ембриона, но с отрицателен тест за бременност. Отново. Уморени и почти безнадеждни. Бихме искали да сменим клиниката и опитаме последно. Ще се радваме, ако получим подкрепата на Ангелче-донор и добри хора. Без помощ няма да се справим.“

Вярваме, че шансът вече е при Надя и Милен и започваме заедно с тях борбата им за дете.
Сумата от 5000 лева, която получават по програма „Темпус“ ще бъде преведена за ин витро процедура и продължаваме в търсене на дама, която да дари частица от себе си /яйцеклетки/ за да направим опита им възможен.
Пожелаваме си скоро да споделим Блага вест!

Повече за програма „Темпус“ и как се участва прочете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/програма-темпус/

Ако пък искате да проверите дали вие сте техния Ангел-донор и да им помогнете – пишете ни.

фондация „Майки за донорството“

#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart