Направила съм щастливи една майка и един татко!

Направила съм щастливи една майка и един татко!

Казвам се Камелия и съм много щастлива, че съм част от тези жени сбъдващи мечти.

За донорството на яйцеклетки за първи път прочетох в страница във Фейсбук. До тогава не се бях замисляла, че може да има такава организация с толкова важна мисия така да го кажа.

Откакто разбрах за „Майки за донорство“ мисълта, че мога и аз да даря не ме оставаше. Просто изчаквах момента, тъй като бях с малко дете.

И моментът дойде. Знаех донякъде как ще протече всичко. Аз самата минах през едно ин витро. Не бях уплашена и нямах притеснения. Хубаво беше, че по всяко време можех да разчитам на две прекрасни дами. Те се грижеха за всичко през цялата процедура, обясняваха и откликваха на всякакви въпроси. Много съм им благодарна.

Процедурата мина много добре. Разбира се имаше дискомфорт след процедурата, но минава за 2-3 дни.

Разказах на мои приятелки през какво минавам и какво решение съм взела. Те много се зарадваха и ме подкрепиха на 100 %. Поговорихме доста по въпроса за съхранение на яйцеклетки, даряване и т.н. и се надявам една част от тях да се замислят за нещата, които имат смисъл.

За хората, които са в очакване на донор искам да кажа да не губят надежда и да вярват, че има добри хора, които искат те да са щастливи и ще дадат частица от себе си.

Не мога да опиша това чувство да знаеш, че една частица от теб съществува, живее и се развива някъде по света. Не мога да опиша радостта си от това, че съм направила щастливи една майка и един татко. Познавам чувството и съм много радостна, че съм допринесла за това.

На жените, които все още се колебаят да станат донори ще кажа да се замислят за това какво искат да оставят след себе си. Аз вярвам, че доброто се отплаща.

Ками – вълшебна жена,
част от дарители на фондация „Майки за донорството“


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart