Инициатива за насърчаване на детското четене

Инициатива за насърчаване на детското четене

Инициатива за насърчаване на детското четене „Разказвачът на Приказки представя …“
The Fairy Tales Box (Кутията на Разказвачът на приказки) е първата в България месечна абонаментна кутия само за детски книги и свързани с детските книги и четенето артикули.
– Всяка кутия е с определена тема за месеца на поръчването ѝ и съдържа в себе си книга или книги, и артикули пряко свързани с темата. Това са допълнения, които превръщат четенето на книгата в едно приятно приключение и забавление.
– Всички книги от българки детски автори са с писмо и автограф от автора, лично до всеки читател, което се случва за първи път в България.
– Чрез The Fairy Tales Box до децата ще достигнат книгите на множество съвременни български автори на детска литература, внимателно подбрани като тема, текст, илюстрации, съдържание и послание.
– The Fairy Tales Box (Кутията на Разказвачът на приказки) е част от инициативата за насърчаване на детското и младежкото четене „Разказвачът на приказки представя..” и е създадена от хора с опит и познание за детската литература и предпочитанията на децата към книгите в различна им възраст.
– The Fairy Tales Box (Кутията на Разказвачът на приказки) е един чудесен подарък за всяко малко или голямо дете. За всеки, който е съхранил детето в себе си. За всеки, който обича детските книги и прекраните изненади.

Подари бъдеще, подари история, подари грейнали от радост детски очи!

Подари The Fairy Tales Box (Кутията на Разказвачът на приказки) ! Можете да поръчате на :
www.ft-box.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart