Петя и Александър

Петя и Александър

„Здравейте. Казвам се Петя и едва ли нашата история е много по-различна от тази на всички други жени, споделили болката и надеждата си с вас. От Бургас сме. Имаме 4 неуспешни опита ин витро и всичко, което е свързано с тях.

Изследвания, прегледи, страх, безсънни нощи, непрекъснато пътуване, трудността на намиране на средства, съжалението в очите на хората, болката от липсата на естественото продължение на любовта ни. Всяко семейство познава този път и на всички ни ежедневието започва и завършва по един и същи начин. С нова надежда сутрин и гаснеща вечер. В началото бяхме пациенти на една клиника. Сега съм пациент на клиника в София, където се установи, че има генетичен проблем и от самото начало шанса ни за успех е бил донорска яйцеклетка. Времето върви в очакване. Искам да вярвам, че ще имам късмета да ни достигне хуманния жест на жените донорки и на необикновените благодетели, благодарение на Вашата инициатива. Не сме загубили надеждата да станем родители. Благодарим Ви, че сте съпричастни с хората като нас!

С уважение,
Петя и Александър”

Средствата за Петя и Александър са успешно събрани. Намерихме дама – донор на яйцеклетки. За съжаление Петя загуби съпруга си Александър. В българското законодателство все още не е уреден въпросът с ембрионите след смърта на съпруг/партньор. 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart