В момента помагаме на Петя и Иван

В момента помагаме на Петя и Иван

Приятели на каузата ни, запознайте се с новото семейство, което ни потърси за помощ.
„Здравейте. Ние сме Петя и Иван. Заедно сме повече от две години и от самото начало знаехме, че искаме да имаме дете. Почти от същото време правим опити нашата мечта да стане реалност.

След година и половина на неуспешни опити и тестове с отрицателен резултат, решихме да си запазим час при репродуктивен специалист. След назначени изследвания се установи, че съм с ранен изчерпан яйчников резерв и единствения шанс да имаме дете е с помощта на донорска яйцеклетка.

Дойде ни като гръм от ясно небе. Не искахме да повярваме. Млади сме, с много мечти и изведнъж тази новина. Тръгнахме си от кабинета обезнадеждени. Какво ще правим…,какво следва ?

Известно време не говорихме за това и не искахме да повярваме.

След два дълги месеца на отричане и опити да говорим на тази тема, започнахме да излизаме от черупките си и решихме, че няма да се отказваме от нашата мечта. Въпреки психическия удар, който понесохме решихме да се заинтересуваме от това, което ни казаха лекарите, а именно инвитро с донорска яйцеклетка. Започнахме да проучваме възможноста за донорство, клиники, лекари и свързаните с донорство стъпки и разходи.

В целия този процес стигнахме до фондация  „Майки за донорството“ и отново надеждата излезе на преден план.

Вярваме, че с общи усилия и подкрепа ще сбъднем най-съкровената ни мечта!“

Петя и Иван са двама млади влюбени, които разбраха, че за да имат рожба, се нуждаят от подкрепа. Искаме да им помогнем като съберем средства за тяхната ин витро процедура и потърсим жена, която да дари частица от себе си (яйцеклетки) за да успеем да сбъднем мечтата им.

Молим всеки, който може да помогне, да го направи!

  •  Ако искате да помогнете на семейството като станете донор на яйцеклетки

пишете или се обадете на телефоните на фондация „Майки за донорството“ –  0888721010 / 0878712128 / и-мейл: mothers.donation@gmail.com

Донорството на яйцеклетки в България е законно, анонимно и изключително благороден акт!

  • Ако искате да помогнете финансово на семейството, можете да си вземете нещо от базара на фейсбук страницата ни Донорството е живот/Майки за донорството https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot
  • Можете да дарите директно сума по избор, по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“ IBAN: BG50UNCR70001523142155; BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, с основание „за Петя и Иван“.
  • Или да използвате формата за он лайн дарение на сайта ни.

Благодарим за всички изпратени ваши изработени творения или произведени стоки, в подкрепа на нашата кауза.

Благодарим на всички, които се отзовават на нашите призиви.
Да помогнем на още едно семейство да има свое детенце!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart