Подарила съм усмивка

Подарила съм усмивка

За нуждата от донорство разбрах в болницата-от първа ръка.
Отдавна имах свои замразени яйцеклетки, които разбрах, че мога да даря!  И го направих.
За мен донорството не е нещо специално за самия донор, не съм се колебала, нито влагам в това някакво геройство. Герои са двойките, които преминават през всичко това и накрая успяват да имат свое дете!
На семействата, които чакат дълго време хора като мен, за да имат дете ще кажа само:
-Успех! От сърце!
Не съм дарител на живот, такива са родителите. Аз може би съм подарила усмивка на някой…и толкова. J
На жените, които могат да бъдат донори по един или друг начин и се колебаят ще каж, че това е един от най-лесните начини да направиш нещо добро. Аз вярвам, че доброто се връща!

 Зори


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!
Повече от 50 000 семейства в България се нуждаят от помощ на донор за да имат дете. Сред причините са преборено онкозаболяване; генетичен проблем; изчерпана функция на яйчниците; животоспасяващи манипулации с отстраняване на яйчници или оперативни интервенции които са повлияли върху яйчниковия резерв. Всички семейства чакат своя донор в рамките между 6 месеца и 1 година, а понякога и повече.
Донори могат да бъдат жени, които вече имат поне едно родено дете, здрави са и покриват медицинските критерии за донорство. Хиляди семейства се нуждаят от дарена частица обич за да изпитват щастието да имат рожба.
В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на някои от тези семейства. Всички разкази и дати на публикация са съобразени с конфиденциалността при донорството, самото даряване е анонимно.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на  mothers.donation@gmail.com  и/или телефон +359888721010 Вики Димитрова;  +359878712128 Мариела Куртева. Ще ви разкажем как се случва донорството – законово и медицински.
Част от историите за борбата на българските семейства може да прочетете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/finansirani-semeistva/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart