Представих си – ако не можех да имам децата ми?

Представих си – ако не можех да имам децата ми?

За донорство на яйцеклетки разбрах от група във фейсбук. Една млада дама, напълно непозната за мен си беше разказала историята в пост във фейсбук. В момента, в който я прочетох ми потекоха сълзите, само си затворих очите и си представих да ги няма моите деца.
На секундата бях решила, че ще стана донор за да дам предимство на тази изстрадала жена. Безвъзмезно!

Разбира се, влезнах да чета информация веднага и ми се струваше доста страшно, но аз вече споделих и никога нямаше да дам напразни надежди.

Нищо страшно нямаше – разбрах в каква голяма грешка съм още първия път като видях две прекрасни, усмихнати жени (Вики и Мариелка от „Майки за донорството“). Те ме заведоха при гинеколога, който вдъхваше такова спокойствие, че притеснението ми изчезна веднага. Обясниха ми всичко от първия преглед, до пункцията и вече нямах никакво съмнение, че съм на правилното място в най-добрите ръце! Бяха с мен от първия до последния ден.
Всеки, с когото съм споделила се възхищава на каузата на „Майки за донорството“.

На семействата, които чакат жени като нас ще кажа – Да вярват,да разказват за донорството и своя път към детето. Някъде има мъж, жена, който ще им подаде ръка. Има добри хора, все още! Видях ги и се запознах с тях.

А усещането да си донор е Велико!
Знаеш, че някъде там си помогнал на едно семейство да има рожба, сплотил си го, помогнал си да разберат смисъла но живота!

Марияна


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката ни „Донорите разказват“, ви запознаваме с част от донорите на фондация „Майки за донорството“, които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart