Янислава и Борислав

Янислава и Борислав

”Здравейте,
Ние сме Янислава и Борислав Атанасови на 39 и 41 години.
Ще се опитам на кратко да разкажа нашата история.
Опитите ни за наша рожба започнаха през 2006 година и след една година без успех потърсихме помощ. И започнаха нашите мъки.
2009 година, точно 8 дни след смъртта на баща ми,аз разбрах, че съм бременна. След трагедията, която ни бе сполетяла това беше лъч светлина в живота ни, но уви… Оказа се извънматочна бременност. Последва лапароскопия, в която едва не изгубих живота си и, разбира се поредното разочарование.
Близо година следтова започнахме пак с опитите. И така няколко години,сълзи, обикаляне от доктор на доктор. Последва втора извънматочна бременност. През 2014 беше премахната и втората ми маточна тръба и ни остана само шанс – с ин витро. Излишно е да казвам колко сълзи съм проляла. Това беше новото начало, подадохме документи във фонда и в началото на 2016 г. ми беше първия трансфер. И той беше неуспешен.След няколко месеца последва още един трансфер със замразени ембриони и на 27.05.2016 година беше най-щастливият ни ден, защото кръвния тест беше положителен. Отново щастието ни беше помрачено от поредната извънматочна бременност, която беше в рога на матката. През 2017г. година се озовахме там, от където бяхме тръгнали .
Отново подадохме документи във фонда,и отново последва стимулация, но този път след нея се пък се озовах в спешното с хиперстимулация и отложихме поредният трансфер.След няколко месеца трансфер и ново разочарование, но и него преглътнахме. През юни 2017г. направихме поредният ни опит и мисля, че няма да Ви изненадам, но пак беше неуспешен. Уморих се да повтарят тази дума неуспех… Пак се озовахме във фонда и, докато чакаме поредната заповед, направихме два самофинансирани опита на спонтанен цикъл и поредния провал. Донякъде обнадеждени, че ще опитаме отново новината беше, че качеството на яйцеклетките ми се е влошило и яйчниковият резерв е към своят край. Последният ни трансфер беше в началото на 2018г. Няма изненада – неуспешен. Опитах се да бъда кратка, но не ми се получи.
Ще сме Ви безкрайно благодарни на вас и на донора, ако заедно успеете да сбъднете така жадувана ни мечта – да имаме наша рожба.
С уважение,
сем.Атанасов”
Приятели, това е новото семейство, на което ще се опитаме да помогнем с вашата подкрепа! ❤️
Мило семейство, не сте сами. Успех! 😊

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart