Резултатът си заслужава

Резултатът си заслужава

За донорството на яйцеклетки разбрах от братовчедка, която се опитва да забременее. Реших да стана донор за да помогна на жени, които се опитват да сбъднат мечтата си.  Нямах представа какво представлява донорството в детайл, но като цяло знаех, че взимат яйцеклетки от донора и ги предоставят на реципиента. Процедурата мина бързо и  безболезнено. Различното от представата беше това, че от подготовката до стимулацията до отне повече време, отколкото предполагах. (Заради пакета от изследвания)

Как реагираха хората около мен? По два начина: браво-правиш добро дело и ти си луда!

На семействата, които чакат дълго време донорски яйцеклетки  ще кажа да не губят надежда да имат вяра.

Усещането да си дарител на нов живот е невероятно. Няма нищо по-добро от това да  помагаш на хората. На жените, които се колебаят да станат донори на яйцеклетки ще кажа да са по-решителни. Процедурата не е болезнена, а  резултата си заслужава.

Инна


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от донорите от фондация „Майки за донорството“, които вече подариха шанс на български семейства заедно с нас. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Виктория Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart