Росина и Ивайло

Росина и Ивайло

„Здравейте добри хора! Ние сме Ивайло и Росина на от София. Животът ни сблъска с поредното изпитание. За жалост опитите ни за дете бяха прекъснати и ние бяхме изправени пред изпитание, което застрашаваше живота ми, потърсихме лекарско мнение и се установи, че трябва да ми се направи спешна коремна операция и такава ми беше направена. За съжаление в следствие на първата операция се наложи втора животоспасяваща операция. След  дългите месеци на възстановяване, ние отново започнахме да правим опити за дете, но все така неуспешни. Тогава ние решихме да потърсим лекарско мнение. След направените медицински изследвания и прегледи, включително и на лекари от Турция, становището им беше, че в следствие на операциите е довело до ранното ми навлизане в менопауза и изчерпан яйчников резерв.

Единственото, което ни остава е възможността да се включим в донорска програма. Благодарение на нея и жена, която дари яйцеклетки, ние можем да сбъднем нашата мечта – да имаме детенце!
Нашата мечта беше да се открием в този голям свят и ние се открихме, благодарение на силната ни любов се справихме с трудностите на живота и сега се молим да имаме дете, за да даде смисъл на живота ни.“

Приятели на каузата ни, вече споделихме с вас, че средствата от коледния благотворителен базар по време на инициативата на фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ Надежда  – Дни на Донорството 2023, ще бъдат разделени на 5 семейства, които се нуждаят от финансова помощ за ин витро процедура.

Роси и Иво са третото семейство, на което ще помогнем с 5 150 лева. Сумата не е достътачна за пълното покритие на стойността и, ако искате и вие да дарите средства за ин витро процедурата им, можете да го направите и директно, чрез банков превод до

Фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155;

BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД

с основание „За Росина и Ивайло“

или  Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

>>> Ако искате да им помогнете като стане донор на яйцеклетки, обадете ни се на телефони 0888721010 или 0878712128 – фондация „Майки за донорството“.

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart