Стартира събиране на средства за ново семейство

Стартира събиране на средства за ново семейство

На 28.07.2015г. приключи набирането на средствата за Гергана и Владислав Веселинови. С помощта на физически и юридически лица дарители, чрез Благотворителния ни базар във фейсбук страниците „Донорството е живот“ и „Майки за донорството“, както и пряко по банковата сметка на фондацията сумата за ин витро процедура, нужна на семейство Веселинови е събрана.

Благодарим на всички, които се включиха от страната и чужбина. Семейство Веселинови започват ин витро процедурата си. Всички заедно им желаем успех!
Средствата, които се събират в момента от Благотворителния базар и по сметката на фондацията са за ин витро процедура за семейството на Дарина Чилева и Красимир Илиев. Подробности на ФБ страниците ни.
Фондация „Майки за донорството“  продължава по пътя на мечтите да се роди още едно дете! Благодарим на всички благодетели за подкрепата!

Отговаряме на всички въпроси и предоставяме пълна иформация. Всякакви действия, използващи името на фондацията или имената ни в частност извън описания на страницата ни ред, считаме за злоупотреба.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart