С малко усилия – носиш щастие

С малко усилия – носиш щастие

Разбрах за фондация „Майки за донорството“ от моя близка приятелка. Тя самата вече беше донор и ми обясни много подробно за самата процедура. До тогава не знаех колко много семейства чакат своя шанс, за да бъдат истински щастливи. Без да се замисля се срещнах с Вики и Мариела, които са уникални и с радост ми дообясниха всичко относно даряването на яйцеклетки. Като цяло самата процедура по-скоро ми беше интересна от това как с малко усилия можеш да направиш някой толкова щастлив. А Вики и Мариела винаги до мен, както и до всеки донор. След време пак станах донор защото знаех, че съм в добрите ръце на д-р Стаменов и разбира се целия екип на „Майки за донорството“.
Щастлива и горда съм, че съм донор, защото съм сбъднала една мечта на някой там. И искам да кажа на семействата, които чакат своя ангел (донор) – Вярвайте, борете се и чудото ще се случи, защото, когато човек иска и се бори за мечтата си, тя ще се сбъдне!

Анелия


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!
Повече от 50 000 семейства в България се нуждаят от помощ на донор за да имат дете. Сред причините са преборено онкозаболяване; генетичен проблем; изчерпана функция на яйчниците; животоспасяващи манипулации с отстраняване на яйчници или оперативни интервенции които са повлияли върху яйчниковия резерв. Всички семейства чакат своя донор в рамките между 6 месеца и 1 година, а понякога и повече.
Донори могат да бъдат жени, които вече имат поне едно родено дете, здрави са и покриват медицинските критерии за донорство. Хиляди семейства се нуждаят от дарена частица обич за да изпитват щастието да имат рожба.
В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на някои от тези семейства. Всички разкази и дати на публикация са съобразени с конфиденциалността при донорството, самото даряване е анонимно.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на  mothers.donation@gmail.com  и/или телефон +359888721010 Вики Димитрова;  +359878712128 Мариела Куртева. Ще ви разкажем как се случва донорството – законово и медицински.
Част от историите за борбата на българските семейства може да прочетете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/finansirani-semeistva/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart