Сбъднете мечтата на семейство, копнеещо да има детенце!

Сбъднете мечтата на семейство, копнеещо да има детенце!

За донорството на яйцеклетки разбрах от интернет. Прочетох статия и първото нещо, за което си помислих беше, че отговарям на изискванията. Реших да стана донор като дам предимство на приятелско семейство.
За донорството си представях, че ще бъда хоспитализирана в болница за известно време, но нямаше такова нещо.   Процедурата премина бързо, нямаше болки и никакви рискове за здравето ми.  Различното от представата ми беше, че ми бяха направени прегледи и изследвания за здравословното ми състояние.
Прегледите преминаха в приятелска обстановка и разясняване на всички въпроси които ме вълнуваха. За жалост има хора, които мислят за донорството като нещо ненормално. На семействата,  които чакат чудото да се случи ще им кажа да бъдат търпеливи, спокойни и вярващи, че ще чуят така желания детски плач.  Благодарение на фондацията видях, че все повече жени желаят да дарят яйцеклетки и да помогнат. Винаги съм искала да помагам с каквото мога, дори и на напълно непознати хора. Така беше и с донорството.
Имам две прекрасни момичета и не мога да си представя живота без тях. За това станах донор, за да мога да сбъдна мечтата на семейство копнеещо да има детенце.

На жените, които се колебаят дали да станат донори бих им казала да не се притесняват. Ще бъдете в ръцете на професионалисти, ще ви направят прегледи и изследвания, от които ще разберете здравословното си състояние. Ако имате някакъв проблем ще ви се назначи лечение.

И накрая искам да изкажа големи благодарности на Вики, Мариела и д-р Стаменов! Много се радвам, че ви познавам! Вие сте хора с големи сърца, борите се всеки ден за да помогнете на поне едно семейство да се случи тяхното чудо. С тях сте от началото, подкрепяте ги през целия процес и им вдъхвате кураж, смелост и вяра. Благодаря, че ви има!

                                    Алекс – вълшебна жена от фондация „Майки за донорството“


Благодарности и аплодисменти!
В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на семейства.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart