Шанс, който си дадох!

Шанс, който си дадох!

В навечерието на рождения си ден аз вече бях част от семейството на „Майки за донорството“. Изключително горда и щастлива съм от този факт, че станах Ангел!
Имам прекрасно семейство, за което благодаря всеки ден! Имам чудесен съпруг и две невероятни деца.

За Донорската програма знам от около 10 г.,но сега назря моментът да се включа и аз. Нямах никакви очаквания или по-скоро бях настроена за безразличие от страна на хората, които кореспондират, подкрепят или извършват процедурата – Тома неверни, но се оказа точно обратното.

Информацията беше много разбрана, момичетата Вики и Мариелка бяха просто невероятни за времето, в което кореспондирахме, обясняваха всичко и бяха постоянно на разположение 24/7, за което им благодаря!

Дойде и дългоочаквания ден, за да даря яйцеклетки, бях притеснена, но всичко премина по план. Нямах никакви оплаквания, а възстановяването преминава много леко!
Благодаря за шанса, който си дадох! Благодаря, че съм част от това семейство!
А още по-голяма награда, за мен ще бъде жената да изпита благословията да стане майка и тя!

Анна


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!
Повече от 50 000 семейства в България се нуждаят от помощ на донор за да имат дете. Сред причините са преборено онкозаболяване; генетичен проблем; изчерпана функция на яйчниците; животоспасяващи манипулации с отстраняване на яйчници или оперативни интервенции които са повлияли върху яйчниковия резерв. Всички семейства чакат своя донор в рамките между 6 месеца и 1 година, а понякога и повече.
Донори могат да бъдат жени, които вече имат поне едно родено дете, здрави са и покриват медицинските критерии за донорство. Хиляди семейства се нуждаят от дарена частица обич за да изпитват щастието да имат рожба.
В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на някои от тези семейства. Всички разкази и дати на публикация са съобразени с конфиденциалността при донорството, самото даряване е анонимно.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на  mothers.donation@gmail.com  и/или телефон +359888721010 Вики Димитрова;  +359878712128 Мариела Куртева. Ще ви разкажем как се случва донорството – законово и медицински.
Част от историите за борбата на българските семейства може да прочетете тук: https://www.maikizadonorstvo.com/finansirani-semeistva/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart