Ще го направя отново!

Ще го направя отново!

По ред причини имам аборт в своето минало, което и до ден днешен тежи на моята душа. Минаха се години и вече имам две прекрасни момчета, които ме правят най – щастливият човек на света, но спомена за онова неродено детенце винаги е оставал в съзнанието ми, докато един ден, моя близка приятелка в разговор ми спомена, че е била два пъти донор на яйцеклетки.
Учудена и незнаеща започнах да я разпитвам за какво иде реч, тъй като изобщо не бях запозната и не бях чувала, че такава процедура е възможна, а пък и в България …
Мина се известно време, в което се чудих и реших да се разтърся в мрежата за по–подробна информация, къде, какво и как. След не дълго търсене ми излезе фондация “Майки за донорството” и реших импусивно да им пиша в късните часове на деня, беше след 21 часа със сигурност… и за мое учудване получих веднага отговор и последващо обаждане.

Така започна моето приключение като донор на яйцеклетки. Имах няколко посещения, прегледи и непрекъснато разяснение какво ме очаква и какво се случва. Вики и Мариелка бяха и са непрекъснато насреща и до всички момичета. Как го правят, НЕ ЗНАМ, аз лично няма да се справя с такъв поток от хора, координация и т.н. Стигна се и до същинската част – процедурата по взимане на яйцеклетки, екипът беше до нас и бяха страхотни. Всичко премина бързо и леко.

Ей , хора … Чувствам се щастлива, ако частицата взета от мен, успее да стигне до някое семейство мечтали и борили се за един бебешки първи плач, за една първа думичка мама … Бих и ще го направя отново. ЩЕ БЪДА ДОНОР ОТНОВО, ако ми позволява закона.
Благодаря ви прекрасни момичета, че бяхте до мен и всички нас и че помагате на всички семейства. СТРАХОТНИ СТЕ!

Стели Н.


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката ни „Донорите разказват“, ви запознаваме с част от донорите на фондация „Майки за донорството“, които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart