Смисъл и надежда в нечии чужд живот

Смисъл и надежда в нечии чужд живот

За донорството чух от фейсбук. Реших спонтанно. Аз имам вече моите деца и не си представям живота без тях. Исках да направя нещо хубаво за някой.
Процедурата с „Майки за донорството“ премина без проблеми. Всички бяха много мили и вежливи.
Знаех, че ще съм под упойка и няма да помня, въпреки това се изненадах, че всичко е приключило, когато се събудих.

Разказите ми за донорството се приемат различно. Някои казват, че не е за тях. Други казват, че са го обмисляли. Трети, че искат, но не могат да пътуват.

На семействата, които чакат дълго време хора като мен за да имат деца ще кажа да са търпеливи. Има много добри хора, просто много малко от тях дори са чували за този тип донорство.

Приятно е да знаеш, че някъде има едно щастливо семейство и ти си помогнал то да стане такова.

А на жените, които се колебаят дали да станат донори ще кажа, че няма нищо страшно. После са си същите като преди, но с едно добро дело в повече и ще са дали смисъл и надежда в нечий чужд живот.

Поли


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от дарителите на фондация „Майки за донорството“,  които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисксвания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Вики Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart