Станимира и Йордан

Станимира и Йордан

„Здравейте, ние сме Саня и Дани – една щастлива двойка, изпълнена с надежди и очаквания да им се случи най-красивото и прекрасно нещо след раждането на първата им дъщеря – зачеване с втора рожба.
Шестгодишната ни дъщеричка беше на 3 годинки, когато лекарите й откриха генетична аномалия, поради което има нужда от индивидуално внимание и обучение, за да води нормален  живот. Това беше причината да закъснеем с решението ни за второ дете.
След двегодишни опити, спонтанен аборт и инсеминации, без успех, ние прочетохме за програмата към „Майки за Донорството“. Смело вярваме, че на всеки Късметът го чака някъде на някое скрито местенце, стига само да го откриеш и да го уловиш, за да бъдеш щастлив и смирен.
Благодаря Ви за отделеното време и тихичко се надяваме, че Късметът и нас няма да ни подмине.“

 

Приятели, Станимира и Йордан са второто семейство, което получава 5000 лева финасова помощ за ин витро процедура от фондация „Майки за донорството“. Средствата са дарение от внучката на баба Вера и дядо Спас, чиято обич ще се овековечи с раждането на бебета!

Вижте за инициативата тук – https://www.maikizadonorstvo.com/ot-baba-vera-y-diado-spas-za-da-se-rody-dete/

Ако искате да помогнете на семейството като станете донор на яйцеклетки – пишете ни или се обадете на телефоните на фондация „Майки за донорството“ –  0888721010 / 0878712128 / и-мейл: mothers.donation@gmail.com

Ако искате и вие да дарите сума за семейството, защото за ин витро процедурата ще има трябват повече средства, можете да го направите по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“ IBAN: BG50UNCR70001523142155;

BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД

с основание „за Саня и Дани“.

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart