Стефи и Славко

Стефи и Славко

„Здравейте фондация “Майки за донорството”, ние сме сем. Михайлови.
Аз съм Славко и заедно със съпругата ми Стефка правим опити от 5г. да сбъднем най-голямата ни мечта, да си имаме наше детенце.
След няколко месеца без резултат, отидохме при доктор в една от големите софийски болници, където след изследвания ни беше съобщено, че сме двойка с репродуктивни проблеми. Бяха ни изписани огромни количества лекарства, добавки буквално чанти, за да се подобрят показателите ни. Оттам последваха 4 инвитро процедури, многобройни инжекции, всякакви хормонални, генетични, имунологични изследвания, пункции, но без положителен резултат.
След последното разочарование, докторите ни казаха, че не знаят и не могат да направят нищо повече за нас.
Ние обаче не се отказахме, отидохме в друга голяма болница и започнахме всичко отначало-изследвания, цветна снимка, спермограми и разбира се нови инвитро опити за забременяване. След още 2 неуспешни опита, нашият доктор ни препоръча да опитаме с донорска яйцеклетка. И така, това е нашият последен шанс, за да имаме най-ценното богатство-наше дете.
Самите ние сме участвали, с каквото можем, в благотворителни кампании за нуждаещи се деца, а сега бихме били много благодарни на всички, които ни подкрепят.“

Скъпи приятели на каузата на „Майки за донорството“, Стефи и Славко са петото /последно/ семейство, на което ще помогнем финансово с 5 150 лева, от събраните средства, чрез благотворителния базар по време на Дни на донорството 2023 – инициатива на фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ Надежда.

Сумата от 5 150 лева не е достатъчна за пълното покритие на стойността на ин витрото, затова призоваваме всички, които искат и могат да им помогнат, да го направят, чрез банков превод като задължително посочат името на семейството.
Ако искате да помогнете на Стефи и Славко, можете да преведете по сметка:

Фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155;

BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД

с основание „за Стефи и Славко“

или  Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

Ако искате да помогнете на Стефи и Славчо като станете донор на яйцеклетки, обадете ни се на телефони 0888721010 или 0878712128 – фондация „Майки за донорството“. Да осъществим заедно мечтата им за дете.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart