Таня, Людмил и дъщеря им Дарина

Таня, Людмил и дъщеря им Дарина

24 години!  Не, това не е времето, което е изминало в борба за дете. На толкова години е Таня. Единственият шанс да роди дете е, чрез донор.  Средствата за ин витро процедура с донорска яйцеклетка ще опитаме с ваша помощ да съберем. С благотворителният ни базар и концерт на 28 май 2016г.
В Светлата седмица стартираме с нови сили и вяра. Вяра, че заедно ще успеем.

Запознайте се с Таня и Людмил.
„Здравейте казваме се Таня и Людмил и сме от гр. Видин аз съм на 23 г. а приятелят ми е на 30 г, и решихме да ви разкажем и нашата история. Още от ученичка имах проблеми с цикъла. Ходих по лекари, изписваха ми лекарства и ми казваха,че цикълът ми ще дойде, но малко по-късно, защото може би навлизам по бавно в пубертета

Бях на 18, когато се запознах с моя приятел и от тогава започна нашата връзка.

Разказах му моята история и започнах да ходя отново по лекари, отидохме на гинеколог прегледаме и ни каза че, имам проблеми с яйчниците за това имам проблеми с цикъла.

Написа ни направление за Майчин дом в София при доц.Сираков,с диагноза първична енория.

Направиха ми изследвания за да се види откаде идва този проблем още от самото му начало.

Прегледи пътувания често до София прегледи пак изследвания на хормони. Стигна се до лапароскопия за може да се види яйчниците от вътре. Заговори се за отстраняването им.

Беше много страх. Решено беше – отстраняват се, защото са недоразвити и не функционират. След няколко седмици дойде и деня да се направи тогава преди влизане в операционната приятелят ми дойде при мен и ме прегърна. Толкова силно, че имах чувството, че ме прегръща за последно, тогава ме попита дали ме е страх, а погледа му показваше, че него го е страх повече дори и от мен.  Сърцето и душата ми

Трепереха, но се оптивах пред него да бъда смела.

На операционната маса преди да заспя, последното, което чух беше колко съм малка, а през какво минавам.

Събудих се трепереща от страх как е минало. Сестрите ме успокояваха и казаха, че всичко е минало нормално да не се притеснявам …..
Какво значи нормално?!  Бях без яйчници! Цял живот трябваше да пия хормони за да лъжа тялото ми,че има някакви процеси в него.

Единственията начин да имам родя дете е с донорска яйцеклетка. Категорично и безвъзвратно.
Посъветваха ни да потърсим репродуктивна клиника с единствената ни надежда –  донорска програма.

Това всъщност е началото….

С тъга и надежда решихме да се обърнем към вас, ако може да ни помогнете да сбъднем и нашата мечта някои ден да чуем да думичките мама и тати.”

13543

 

Средствата за Таня и Любмил бяха събрани. Намерихме добро сърце – донор на яйцеклетки. Семейството вече се радва на своята дъщеричка Дарина! 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart