Теди и Стефан

Теди и Стефан

Как можете да помогнете на едно 11-годишно момче, което мечтае да бъде батко?
За Теди, Стефан и Влади (11г.) ви разказахме преди седмица.
За да стане Влади батко, на мама и тате е нужна помощ – финансова за ин витро процедура. И помощ от жена, която да дари яйцеклетки.

„Майки за донорството“ дарява на семейството 5000 лева от инициативата „Коледни бебешори“ . Така общата сума за тях става 5500.  (24.01.23)
Благодарим на всички, които се включват в благотворителните ни базари и с директни дарения по банковата сметка на фондацията.

Ако искате да помогнете на семейството, ако сте жена с поне едно детенце и имате желание да станете донор – пишете ни или потърсете на 088871010/ 0878712128.

На Теди, Стефан и Влади пожелайте успех! 🙂
Скоро се надяваме да споделим нови добри новини!


Приятели, да сбъднем мечтата на 11 годишният Влади да бъде батко!  Ето историята:

„Здравейте. Отдавна си мислех дали имам право да пиша до Вас и да помоля за съдействие, като знам колко много други жени и семейства са по същия труден път. БОРБАТА да създадеш свое дете, когато имаш репродуктивни проблеми и да търсиш всякакви варианти на лечение, за да откриеш смисъла на живота.

Моята история е пълна с много трепети, надежди, загуби и отново се изправям и пак отново  опити, надежди, сълзи и така, докато стигнем мечтаното още един ангел – детенце, което да осмисли дните ни.

Накратко казвам се Тодорка и с моя съпруг Стефан сме пациенти на клиника Надежда,  като се опитваме от 7 години да имаме свое второ детенце. Може би трябва да започна от началото. преди повече от 10 години д-р Персенска ми откри високи нива на TSH, последва лечение за да сваля показателите и точно след 3 месеца чудото се случи – забременях естествено и родих нашия син през 2011г.
След 4 години решихме да опитаме за второ дете, но за съжаление нещата не се случваха по естествен път. Обърнахме се отново към клиника Надежда,  попаднахме при доктор Цветков. Последваха 2 неуспешни ин витро опита. След смъртта на свекърва ми, която беше доста труден момент за нас,  в началото на 2020 г. в нейна памет реших да спазя обещаното и да продължа да опитваме ЗА малкото ангелче, което чака точно нас.

Продължихме при доктор Стаменов. Отново въпреки старанието на лекаря и промяната на различни лекарства, неуспеха отново ни запрати на дъното на отчаянието. Синът ни, който е голям сега на 11г., беше разбрал с малката си умна главица, къде ходим и защо, виждаше понякога флаконите с лекарства и инжекции и питаше сега нали ще стане, защото
АЗ НА ВСЕКИ РОЖДЕН ДЕН И КОЛЕДА СИ ПОЖЕЛАВАМ БРАТЧЕ, ЗАЩО ТОЛКОВА СЪМ САМ…
При тези думи майчиното сърце се къса и пак търси причина, нови лекарства и финансиране с заеми и т.н.  При последния неуспех през 2021г. синът ни разбра, че отново нищо не е помогнало и със сълзи ми сподели:
„Мамо вече съм голям и знам, че дядо Боже сигурно е решил, че съм вече мъж и вместо братче трябва да се грижим за момиче за да ти помага на стари години и затова си сменям желанието и вече искам просто наше здраво бебе, за да сте щастливи като преди и да не сте толкова изморени и тъжни. Да се усмихваш и сияеш.“

Е, повярвайте при тези думи, естествено заплаках и от тъга и от щастие, колко добро дете си имаме. И сега плача докато пиша, но си казах време за друга посока. След паузата и нова среща с нашия лекар, преглед и изследвания, дойде и новината – заради проблеми с щитовидната жлеза, нисък АМХ и висок ФСХ моите яйцеклетки вече не са качествени. Никога не сме ползвали държавната програма за финансиране. Разбрахме за програмата с донорска яйцеклетка и веднага се включихме. Вече година чакаме хубава вест с надежда, че някоя добра жена-ангел може да бъде нашия спасител и да ни дари частица от себе си.

Надявам се да имам възможност да участвам във вашата инициатива и да направим нашия дом по пълен и щастлив. В подкрепа на думите си изпращам последната картичка на синът ни по повод Рождения ден на баща си, в която пожелава следното….
ОСВЕН ЗДРАВЕ, ТАТЕ ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИМАШ С МАМА ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ КАТО МЕН. “

Съжалявам, че думите ми са много и се надявам да имаме малко късмет. Благодарим за възможността.“

Теди и Стефан писаха до фондация „Майки за донорството“ за участие в специалната благотворителна инициатива „Коледни бебешори“. Те са третото семейство, на които инициативата ще помогне с 5000 лева.

Ние се обръщаме към всяка жена, която иска да им помогне като стане донор на яйцеклетки, да ни потърси на 0888721010 или 0878712128.

Теди, Стефан и Влади можете да подкрепите допълнително за ин витро процедурата и вие, до 24-ти януари, чрез директно дарение с основание: за Теди и Стефан, по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“    IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД или Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

#фондацияМайкиЗаДонорството  #ЗаДасеРодиДете

www.maikizadonorstvo.com ,  e-mail: mothers.donation@gmail.com ,

0888721010/ 0878712128

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart