Теодора и Петър

Теодора и Петър

„Здравейте, ние сме сем.Вескови от гр.София. Нашите опити за дете са от 6год.и продължават с днешна дата. Аз съм Теодора, а съпругът ми Петър. Една година след брака, при неуспех за бебе се обърнахме към специалист. Тогава разбрахме, че имаме проблем мъжки фактор и единственото решение за дете е инвитро. Запонахме с опитите, след третия неуспешен опит, дойде и следващия удар от живота. Изерпан яйчников резерв при мен. Въпреки всичко пак продължихме. Вече сме с донорска яйцеклетка, но пак без успех. Резултатът винаги е отрицателен за огромно съжаление. След 6години неуспех се нуждаем от помощ. Независимо от всичко, през което минахме и ще минем, вярваме, че все още имаме шанс за детски смях и игри в дома ни.“
Приятели на каузата на фондация „Майки за донорството“, това е писмото на сем.Вескови до нас. Изтощени, почти без надежда, но с вяра те търсят помощ.
Днес отново ви молим за подкрепа. Теди и Петър са следващото семейство, на което стартираме събиране на средства от 12.11.2021г. и търсим вълшебна жена да им помогне като стане донор.
За съжаление семействата в България, които се нуждаят от помощ за бебе са много. Някои от тях се нуждаят от донор на яйцеклетки и изчерпали своите лични възможности, се нуждаят от средства за ин витро процедури. Знаете, че фондацията помага точно тях. Публично. Виждате семействата /и на сайта ни/, четете писмата им до нас, помагаме им заедно с вас и после всички се радваме на родените бебета.

Да помогнем на Теди и Петър. Нека тази Коледа донесе надеждата в техният дом, а догодина да прегръщат своето бебе.

Всеки, които иска да помогне – нека ни пише.

Средства за ин витро процедурата на сем. Вескови се събират като си вземете от нещата, които публикуваме на фейсбук страницата ни или, чрез директни дарения по банковата сметка: IBAN: BG50UNCR70001523142155

BIG: UNCRBGSF, Уникредит Булбанк, фондация „Майки за донорството“

Вярваме, че заедно ще създадем още едно коледно чудо.


Днес (01.12.2021) сме щастливи да съобщим на всички съмислешиници на каузата ни, че с подкрепата на анонимен дарител и на всички вас, взели си по нещо от благотворителния ни базар във фейсбук – средствата за Теодора и Петър са събрани. Общата сума за ин витро процедура, която ще бъде преведена за семейството е 6300 лева.
Продължаваме да чакаме вълшебната жена, която да дари яйцеклетки за да помогнем на сем.Вескови да имат детски смях в дома им.

Всяка дама, която иска да помогне може да ни намери на страницата Донорството е живот/Майки за донорството, телефоните и мейла посочени в сайта ни.
Ние от „Майки за донорството“ благодарим на всички, които отново отделиха от себе си частица надежда и дариха. Вие върнахте вярата на още едно семейство точно за Коледа. Вярваме, че този светъл празник ще донесе на всички вас здраве и благословение.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart