Дарина и Кирил

Дарина и Кирил

Първото семейство, на което ще помогнем, чрез инициативата „Дни на донорството“ 2023.
„Здравейте, ние сме Дарина и Кирил, на по 39 години. Нашата история започна като студенти и така продължава вече 20 години. Когато почувствахме, че сме готови да станем родители започнахме с опитите.
Забременях през 2014 година, но за съжаление още в първия месец загубих плода (спонтанен аборт). И тогава започнах посещенията при различни лекари. Правене на много изследвания. След неуспешни опити, се обърнахме към репродуктивен специалист. Поставиха ми диагноза „Стерилитет с неизяснен характер“. На база на изследвания се установи, че и AMH- хормон е много нисък.

Започнахме ин витро опити: в клиника през 2020 година ин витро опит, чрез стимулации. При извършена пункция 4 яйцеклетки. Три от които са годни – не се извърши оплождане на яйцеклетки.
После в друга клиника от 2021 година инвитро опит и на спонтанен цикъл и общо 8 пункции, като само в един от тях успяхме да направим ембрион. Извършихме трансфер на този ембрион, но неуспешно.

Тогава разбрах, че най-вероятно няма да стане с моите яйцеклетки, а и от страна на мъжки фактор също имаме проблем.В последствие ми откриха 6 миомни възела. Претърпях миомектомия, чрез лапароскопска операция.
Това на кратко е нашата безпощадна история и много добре осъзнавам, че шансовете за успех намаляват с всеки изминал ден. Надявам се на чудо с вашата помощ и Божията помощ. Благодарим!“

Историята на Дарина и Кирил е тежка и много по-трудна от краткото описание с няколко реда. Хубавото в нея е, че има начини мечтата им за дете да се сбъдне.

Те могат да имат свое детенце, чрез нашата кауза – донорството.
И ние вярваме, че добра жена ще дари яйцеклетки, а, чрез медиците ще стигнем до успех.
Дарина и Кирил са първото семейство, на което ще помогнем с 5 150 лева от благотворителният ни базар по време на инициативата на фондация „Майки за донорството“ и МБАЛ Надежда  – Дни на Донорството 2023.

Ако искате и вие да дарите средства за ин витро процедурата им, можете да го направите и директно, чрез банков превод до
Фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155;
BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД
с основание „За Дарина и Кирил“
или  Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

>> Ако искате да помогнете като стане донор на яйцеклетки, обадете ни се на телефони 0888721010 или 0878712128 – фондация „Майки за донорството“.

Общата сума, която фондацията превежда в подкрепа на семейството е 5 350 лева.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart