Габриела и Христо

Габриела и Христо

Спираме събирането на средства за Габриела и Христо. Сумата, с която ще помогнем на семейството за ин витро процедура е 6100 /шест хиляди и сто/ лева.
Благодарим на всички дарители на каузата на фондация “Майки за донорството”. Семейството вече са в списъка на чакащите донор на яйцеклетки и това ще е следващата ни помощ към тях.
Вярваме, че дългият им път за бебе, ще бъде успешен!
04.9.2023


„Здравейте, мили хора. Ние сме Габриела и Христо.
Заедно сме от 10 години, а от 5 се опитваме да си имаме детенце. За съжаление не ни се получава. Ходили сме къде ли не, докато попаднахме на доктор, който ни даде надеждата да продължим да се борим. В следствие на няколко операции вече съм с изчерпан ячников резерв и ще съм благодарна, ако някое момиче с златно сърце реши да ми помогне като дари яйцеклетка.
Досега сме се самофинансирали, но за съжаление вече сме изчерпали възможностите си. Ще сме много благодарни, ако решите макар и в тези трудни времена, да ни помогнете.
Бъдете живи и здрави и не се отказвайте от мечтите си.“

Габриела и Христо писаха до „Майки за донорството“ с молба за помощ. А ние искаме да им кажем – не се отказвайте от вашата мечта!
Защото знаем силата на жените, които даряват яйцеклетки.
Знаем силата на хората, които отделят левче или повече за да помогнат на българско семейство.
Знаем, че, когато сме обединени – всеки със своята лична частица подкрепа – се ражда БЕБЕ!

>>> Ако искате да помогне като стане донор на яйцеклетки, обадете се или пишете до фондация „Майки за донорството“,  телефони 0888721010 или 0878712128. Ще ви разкажем как, ще бъдем заедно.

>>> Ако желаете да помогнете на семейството със средства за ин витро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“

IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД , с основание: за Габриела и Христо.

>>> Средства дарявате и като си вземете от нещата, които предлагаме на базара във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot

или, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

#фондацияМайкиЗаДонорството
#ЗаДасеРодиДете #ГабриелаИХристо
www.maikizadonorstvo.com ,
e-mail: mothers.donation@gmail.com ,
0888721010/ 0878712128

 

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart