Кремена и Александър

Кремена и Александър

Кремена и Александър са вече щастливи родители. 🙂
Вярвайте смело, защото мечтите се сбъдват!
С Кремена и Александър се срещнахме преди време, когато те търсиха репродуктивен специалист. Помогнахме им с час, а живота ни събра години по-късно отново, за да им помогнем финансово. В писмото си до „Майки за донорството“ написаха:
„Винаги има надежда и чакаме с нетърпение, когато нашето бебе ще ни намери и избере“.
И тяхното бебе ги избра по своя си чудотворен начин!
Без помощ от донорство, средствата за Кремена и Александър (общо 5800 лева) , отиват в полза на друго семейство.
„Когато Вярата срещне Надеждата, Животът намира начин!“ – МБАЛ Надежда.
Ние само можем да сме щастливи и да споделяме с вас вълшебствата на Живота! Благодарим на всички за подкрепата към „Майки за донорството“!
На Кремена и Александър – Честито! Лека бременност, раждане и много щастие у дома!
11.01.2023


„Здравейте. Ние сме двойка от 23 години. Казваме се Кремена и Александър. Преди три години се обърнахме към репродуктивен специалист. Благодарение на кампанията на фондация „Майки на донорството“ от първия преглед открихме нашия доктор. Изминахме пътя от изследванията, откриване на причини за безплодие, до първите пункции и трансфери. След като затваряхме вратата на всяка една от причините за неуспех стигнахме до решението за ин витро с донорска яйцеклетка. Винаги има надежда и чакаме с нетърпение, когато нашето бебе ще ни намери и избере.“
Това е част от писмото на Кремена и Александър до „Майки за донорството“ с молба за помощ. Накратко те се нуждаят от двойна подкрепа – средства за ин витро процедура и помощта на жена, която да дари яйцеклетки за техния ин витро опит да станат родители.
През годините сме споделяли с всички вас тук и на сайта ни www.maikizadonorstvo.com много истории – някои дълги, други кратки, но всички съдържат в себе си болката от невъзможността да имаш дете. Всички вие, забързани в ежедневието си намирате време да подадете ръка на нашите семейства и „капка по капка – вир“, успяваме заедно да им помогнем и накрая се радваме с вас на родените деца.
Днес, ние от „Майки за донорството“ отново молим за вашата подкрепа. Помогнете ни да сбъднем мечтата на Кремена и Александър за рожба. Нека дадем възможност на Кремена да усети бебе в утробата си. Нека дадем шанс на Александър да погали коремчето и да получи поздрав с краче от бебето вътре!
Те ще имат тази възможност, ако ние им я подарим.
Всяка жена, която иска да помогне, чрез донорство на яйцеклетки, може да ни пише за да обясним как се случва.
Сумата (5000лв.) за ин витро процедурата на Кремена и Александър събираме, чрез благотворителния базар на фейсбук страницата ни или с директни дарения по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание: Кремена и Александър
или Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com
Вярваме, че те ще успеят да прегърнат своята рожба.
#ЗаДаСеРодиДете


1000 лева събраха и дариха децата Ния, Александра и Франческа, заедно с техните помощници. Сумата от благотворителния базар на децата в “Мадарска градина” – София е финалната за нашето семейство Кремена и Александър.
С тях обявяваме средствата за ин витро процедурата за събрани (общо 5798 лева). ☺️ Благодарим на децата!  Благодарим на всички дарители.
Успех на Кремена и Александър!
Следващата стъпка е жена, която желае да бъде донор, да им помогне анонимно.
Пишете ни!
#ФондацияМайкиЗаДонорството
+359888721010; +359878712128; e-mail: mothers.donation@gmail.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart