В момента помагаме на Кремена и Александър

В момента помагаме на Кремена и Александър

„Здравейте. Ние сме двойка от 23 години. Казваме се Кремена и Александър. Преди три години се обърнахме към репродуктивен специалист. Благодарение на кампанията на фондация „Майки на донорството“ от първия преглед открихме нашия доктор. Изминахме пътя от изследванията, откриване на причини за безплодие, до първите пункции и трансфери. След като затваряхме вратата на всяка една от причините за неуспех стигнахме до решението за ин витро с донорска яйцеклетка. Винаги има надежда и чакаме с нетърпение, когато нашето бебе ще ни намери и избере.“
Това е част от писмото на Кремена и Александър до „Майки за донорството“ с молба за помощ. Накратко те се нуждаят от двойна подкрепа – средства за ин витро процедура и помощта на жена, която да дари яйцеклетки за техния ин витро опит да станат родители.
През годините сме споделяли с всички вас тук и на сайта ни www.maikizadonorstvo.com много истории – някои дълги, други кратки, но всички съдържат в себе си болката от невъзможността да имаш дете. Всички вие, забързани в ежедневието си намирате време да подадете ръка на нашите семейства и „капка по капка – вир“, успяваме заедно да им помогнем и накрая се радваме с вас на родените деца.
Днес, ние от „Майки за донорството“ отново молим за вашата подкрепа. Помогнете ни да сбъднем мечтата на Кремена и Александър за рожба. Нека дадем възможност на Кремена да усети бебе в утробата си. Нека дадем шанс на Александър да погали коремчето и да получи поздрав с краче от бебето вътре!
Те ще имат тази възможност, ако ние им я подарим.
Всяка жена, която иска да помогне, чрез донорство на яйцеклетки, може да ни пише за да обясним как се случва.
Сумата (5000лв.) за ин витро процедурата на Кремена и Александър събираме, чрез благотворителния базар на фейсбук страницата ни или с директни дарения по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание: Кремена и Александър
или Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com
Вярваме, че те ще успеят да прегърнат своята рожба.
#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart