Руми и Иван

Руми и Иван

Средствата за ин витро процедурата са събрани. Руми и Иван ще получат сумата от 5800 лева!

Сега започва техният нов път към мечтаното бебе. Очакваме да ги подкрепи вълшебна жена, която иска да стане донор на яйцеклетки. За да се случи чудото, от което се нуждаят.
Благодарим на всички, които отново или пък за първи път се включиха с дарения в каузата ни.

Успех, мило семейство! Нека Вашето вълшебство започне сега!


„Здравейте, мили хора! Ние сме Румяна и Иван на 34 и 30 години. Заедно сме от много години, животът ни изглеждаше прекрасен, до момента в който не разбрахме, че опитите ни за бебе са закъснели. За съжаление диагнозата на докторите е изчерпан яйчников резерв.
Имаше лъч надежда все пак и ние го грабнахме. Избрахме болница и с докторката ни започнахме по дългия път на инвитрото, нямахме време за губене.
В началото бързо успяхме, за няколко месеца да съберем яйцеклетки и да трансферираме 2 ембриона, но за съжаление неуспешно. Събрахме сили и продължихме напред, вярвайки, че отново ще стигнем до втори трансфер. Пробвахме всякакви методи, стимулиращи яйчниците, но упасенията ни, че вече нищо качествено не е останало, се сбъднаха. След многократни пункции и негодни яйцеклетки, стигаме само до разочарование.
Бяхме в безизходица, до момента, в който докторката ни препоръча да помислим за донорска програма.
Сега отново виждаме лъч надежда и се надяваме с вашата помощ, този път да се сбъдне мечтата ни!“

Много пъти сме разговаряли очи в очи и виртуално с вас, приятели на каузата ни, че никога никой не знае на него, непознат или на близък ще се случи да се бори за дете. И винаги сме благодарни, че възможности има и колкото по-скоро се възползваме от медицината, толкова по-бързо ще отглеждат и ще се радват на децата си.
Нека заедно подарим шанс на Руми и Иван. Да видят положителен тест за бременност. Да усетят, чрез корема, поритването на малките крачета. Да изпитат щастието от раждането на детето им. Да бъдат родители – да се грижат, възпитат и дадат бъдеще на деца.
Да им помогнем!

>>> Ако искате да им помогнете като стане донор на яйцеклетки, обадете ни се на телефони 0888721010 или 0878712128 – „Майки за донорството“.

>>> Ако желаете да помогнете на семейството със средства за ин витро процедурата им, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“:

IBAN: BG50UNCR70001523142155 ,  BIG: UNCRBGSF ,  УниКредит Булбанк АД , с основание: за Руми и Иван.

>>> Средства дарявате и, когато си взимате от нещата, които предлагаме във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot

или, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

#ЗаДасеРодиДете #РумиИван

#фондацияМайкиЗаДонорството

www.maikizadonorstvo.com ,

0888721010/ 0878712128

e-mail: mothers.donation@gmail.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart