В момента помагаме на Ивета и Константин

В момента помагаме на Ивета и Константин

Приятели, запознайте се с новото семейство на каузата ни:
„Здравейте. Ние сме Ивета и Константин. Иска ми се нашата история да бъде нещо по-леко за четене. Хората си имат достатъпно проблем, за да ги натоварваме с нас. Винаги сме следвали това правило в живота.

За съжаление след четири години опити за бебе, разочарования, липса на яснота и никакво действие в полза на мечтата ни, историята ни прилича на всички тези разкази на хора, които се обичат и мечтаят за рожба! И не могат да я имат.

Преди четири години точно, когато се бях отказала от щастието се появи моя съпруг. Чаках го дълго…омъжих се, когато бях на 39г. Обичаме се, мислихме, че имаме всичко. Бързо живота ни се превърна в нещо познато за двойките, минаващи по този път. Вихрушка, която те понася високо в собствената ти сила, воля и вяра.

Работихме в чужбина. Похарчихме всичко, което имахме за опити, лечение, пътувания. Решихме, че ще се приберем в България. Човек си тежи на мястото и ние вярвахме, че ще си вземем от силата на Рода ни, на Земята ни и Господ ще ни помогне.
Започнахме от нулата, този път вярвам на правилното място и с правилния лекар.

За съжаление, обаче дори силни ,вярващи и целеустремени, времето е един невъзвращаем фактор и ние бяхме изгубили много от него.Безмислено е да се питам-щеше ли да бъде различно, ако беше по-рано?

Времето е загубено! И не мога да го върна, както не мога да върна младостта си, за да мога да забременея бързо и лесно…

Нуждаем се от донор, за да бъдем мама и тате!

Има истории, които се четат лесно, бързо. Други засядат в гърлото и времето често те връща към тях. Трети са съдбоносни, защото те провокират – да си задаваш въпроси, да се променяш, да съчувстваш, да действаш,да променяш и себе си, света около теб с мисъл за бъдещето.

Тези истории те подтикват да се стремиш към онзи момент, когато някой, някъде ще напише най-искреното: „БЛАГОДАРЯ!

Мечтая и аз да напиша БЛАГОДАРЯ! Благодаря ти скъпо момиче, за Добрината! Благодаря ти, че сбъдна мечтата ми да бъда майка! Благодаря ти, че преодоля страха си, предрасъдъците си, неудобствата, които изпита и подари Бъдеще за нас, за семейството ни“.

Приятели на каузата ни, отново ви молим за помощ!

Ивета и Константин са новото семейство, на което фондация „Майки за донорството“ ще се опита да помогне. Днес стартираме събиране на средства за тяхната ин витро процудура.
Отново днес апелираме за помощ – търсим вълшебната жена, която ще стане донор на яйцеклетки с нас, за да подарим шанс на семейството да имат детенце.

Молим всеки, който може да помогне, да го направи!

  • Ако искате да помогнете на семейството като станете донор на яйцеклетки

пишете или се обадете на телефоните на фондация „Майки за донорството“ –  0888721010 / 0878712128 / и-мейл: mothers.donation@gmail.com

Донорството на яйцеклетки в България е законно и анонимно. Потърсете ни за да ви обясним процедурата и условията.

  • Ако искате да помогнете финансово на семейството, можете да си вземете нещо от базара на фейсбук страницата ни Донорството е живот/Майки за донорството https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot
  • Можете да дарите директно сума по избор, по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“ IBAN: BG50UNCR70001523142155; BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, с основание „за Ивета и Константин“.
  • Или да използвате формата за он лайн дарение на сайта ни.

Благодарим на всички, които се отзовават на нашите призиви.
Да помогнем на още едно семейство да има свое детенце!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart