Валентина , Румен и дъщеря им Мария

Валентина , Румен и дъщеря им Мария

Писмото на Валентина и Румен до нас:
„Нашата борба за бебе започна преди повече от 8 години. След като така желаното бебе не се появяваше, започнахме прегледи и изследвания. Посетихме много лекари.Имах няколко стимулации и трансфери, завършили с отрицателен тест. След поредните изследвания разбрахме, че шанса ни да успеем е с донорски яйцеклетки. Без колебание се включихме в програмата.
Последваха два отрицателни теста. Продължихме с нова надежда и отново отрицателен резултат. Трудни години, изпълнени с безброй безсънни нощи, пътувания, финансови затруднения и отново изправяне за нови надежди. Сринати, изтощени, без средства, но с много обич, искаме да се борим до край. Вярваме, че и нашата мечта за детски смях в дома ни ще се сбъдне, благодарение на Вашата помощ и подкрепа!
Варяваме, че Бог ще ни изпрати и нашия АНГЕЛ-донор да ни дари с частица от себе си!
Смирено пристъпваме напред с молба за подкрепа.
Помогнете ни!

Средствата за Валентина и Румен са събрани. Намерихме добро сърце – донор на яйцеклетки и стартирахме процедурата. 

Добре дошла, Мария.
Бъди здрава. Бъди щура. Бъди обичана.
Благодарим на донора на яйцеклетки, дарил Живот. Благодарим ти, че ни се довери и подари добротата си. Благодарение на теб, мило момиче, от днес бебе Мария е сред нас.
Благодарим на всички, които подкрепиха базара тук на “Майки за донорството” , дариха средства и дадоха шанс на Валетина и Румен да бъдат родители!
>>Благодарим на д-р Георги Стаменов и екипа за успешната ин витро процедура. >>Благодарности и на д-р Михаил Бачуров водил раждането.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart