Ваня и Димитър

Ваня и Димитър

Здравейте. Ние сме Ваня и Димитър. От 6 години правим опити за бебе. През тези години аз забременявах 10 пъти по естествен начин, но губих бременността още в началото.  Последваха три операции, 3 инсеминации, 4 ин витро опита и всички неуспешни. Дори хората, които никога не са имали репродуктивен проблем биха разбрали всичко това каква болка е и колко труден път. Нямам сили да опиша. Доказано вече се нуждая от помощта на донор на яйцеклетки.
След дългият ни път из клиники в страната и чужбина, днес съм с нов лекар, който започна подготовка за нашия успешен опит. С много оптимизъм, малко думи и много надежда, вярваме че ще бъде такъв.
Приятели, това са Ваня и Митко. Новото семейство, на което ще опитаме да сбъднем мечтата им за дете. Апелираме дамите, които имат желание да станат донори да ни пишат. С тяхна помощ семейството ще получи вълшебните частици – яйцеклетки, които ще им дадат шанс за бебе.
Средства за ин витро процедурата на Ваня и Димитър събираме, чрез благотворителния базар на фейсбук страницата ни или с директни дарения по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание: Ваня и Димитър.
Молим за вашата покрепа.
#ЗаДаСеРодиДете


Средствата за ин витро процедурата на Ваня и Димитър са събрани! Фондация „Майки за донорството“ благодари на всички дарители за подкрепата!

Отново призоваваме за донорство, защото за ин витро процедурата Ваня и Митко се нуждаят от помощта на дарени яйцеклетки. Всяка жена, която иска да помогне – нека ни пише. Вярваме, че с толкова много приятели на каузата ни няма как да не сбъднем мечтата на семейството за рожба.

#ЗаДаСеРодиДете

#фондацияМайкиЗаДонорството

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart