Ваня и Алекс

Ваня и Алекс

„Здравейте, ние сме Алекс и Ваня. Нашата история започна преди 16 години, когато се запознахме. След загуба на бременност в 4-ти месец, живота ни завъртя със своето ежедневие и  “Станало е веднъж, ще стане пак” беше наша утеха.
Да, ама не. Последните няколко години прекарвахме повече време в болница, отколкото вкъщи. С ежемесечни процедури, било стимулации, ЕЦ и много изследвания.
За съжаление след над 20 пункции до трансфер достигнахме 2 пъти – неуспешни. Решението да стигнем до донорска яйцеклетка дойде след поредния разговор със страхотния ни доктор, който положи неимоверни усилия за успех.
Това е нашия шанс за успех в усилието да имаме най-ценното – дете.“

Писмото на Ваня и Алекс до „Майки за донорството“ е молба за помощ.
Те са третото семейство, на което ще помогнем с 5000 лева финасова помощ за ин витро процедура, чрез дарение в инициативата „От баба за внуче“.
Сумата е дарение от внучката на баба Вера и дядо Спас, които са оставили много доброта след себе си. Тяхната обич се надяваме заедно да успеем да превърнем в Новороден Живот!

> Ако искате да помогнете на семейството като станете донор на яйцеклетки – пишете ни или се обадете на телефоните на фондация „Майки за донорството“ –
0888721010  / 0878712128 /  и-мейл: mothers.donation@gmail.com

> Ако искате и вие да дарите сума за семейството, за да помогнете за цялата ин витро процедура, можете да го направите по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“
IBAN: BG50UNCR70001523142155;
BIG: UNCRBGSF,  УниКредит Булбанк АД
с основание „за Ваня и Алекс“.

От баба Вера и дядо Спас – за да се роди дете!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart