Веселка и Николай

Веселка и Николай

“Здравейте,
ние сме Веселка и Николай от гр.Варна.
Нашата история започна преди повече от три години, когато почувствахме и решихме да си имаме бебе. След една година на неуспешни опити, се обърнахме за помощ към репродуктивни специалисти. Последва неуспех на спонтанен цикъл и оплождане. Тогава разбрахме, че трудно или няма да не можем да имаме дете с мои яйцеклетки, поради изчерпване на яйчниковия резерв. За съжаление тъжните новини за нас не спряха дотук. В следващите две години преминахме през много препятствия. Откриха ми два нарастващи миомни възли и нуждата от отстраняването им. Оперираха ме с успешна отворена операция за отстраняване на миомните възлите, изискваща 6-8 месечно възстановяване. Наложиха се и три хистероскопии, по време на една, от които оперираха нов миомен възел. Времето неусетно минаваше. След направените изследвания, прегледи и множество пътувания до София, през есента на 2019г., бяхме готови за нашият първи опит за инвитро процедура. В продължение на нашия разказ споделяме, че тези трудни моменти не могат да се сравнят с болката, която изпитахме при първият отрицателен тест. През декеври 2019г. дойде време за втори инвитро опит. С нови надежди очаквахме, че това ще е най-щастливата ни Коледа. За наше огромно съжаление приключихме с неуспех. Всичко започна отначало. Вяра, надежда и трепетни дни, в очакване. Продължихме да се надяваме. Въпреки отличната работа на целият екип, добрите показатели на изследванията, след дни на очакване тестът отново беше отрицателен. С огромна болка осъзнахме, че отново приключихме с неуспех. Сега е още по-тежко и трудно! Желанието, надеждите и вярата, ни зареждат с така нужните сили за успеха и смисълът на животът ни – миличка и много желана наша рожба. Независимо от големите трудности и неописуемата болка, продължаваме да се борим с нови сили, надежди и още повече вяра за най-голямото щастие в живота ни! С трепет очакваме нашият Ангел /донор на яйцеклетки/ и помощ, с които да преодолеем трудните болезнени моменти по пътя да си имаме наше дете, на което да дарим живот с много обич и умиление. Това накратко е безпощадната и мъчителна за нас история. Осъзнаваме, че шансовете за успех намаляват с всеки ден. Надяваме се, че с ваша подкрепа, нашата искрена любов, борбеност, решителност, всеотдайност и с Божията помощ ще помогнем на специалистите да сътворят Чудото- рожба и за нас, която така силно желаем и очакваме. Ние много се обичаме и най-голямата ни мечта е да си имаме наши здрави деца. През целият ни път срещахме нужната подкрепа, разбиране, съдействие и помощ от медицински специалисти, роднини, приятели и колеги. Безкрайно благодарим на всички, че са до нас!
Надяваме се следващият път да сияем от радост, че тестът е положителен, да имаме лека бременност и раждане на здраво бебе, което да отглеждаме с много любов, обич и грижа. Дай Боже!”
✅ Приятели, Веси и Ники са следващото семейство, на което ще се опитаме да помогнем да имат дете с вашата помощ. Средствата за ин витро процедура ще събираме отново, чрез покупка от благотворителния ни базар тук или директно дарение по банкова сметка или Pay Pal. Оставаме в очакване на Дама, която ще пожелае да стане донор на яйцеклетки за да сбъднем мечтата им за дете.❤️
Нека 2021 година им донесе мечтаната рожба!

Приятели, с радост искаме да ви споделим, че 5000 лв. за ин витро процедурата на Веси и Ники са събрани! Благодарим на всички дарители и приятели на каузата за събирането на сумата. Още едно семейство тръгва с помощта на добрите хора към сбъдването на мечтата си за дете. Ние оставаме с тях до успешен край и се надяваме скоро да ви споделим блага вест.
Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart