Веси и Милко

Веси и Милко

9 години, 9 опита, много пункции и други манипулации. Може би това не казва нищо на хората, които нямат репродуктивен проблем или не са запознати.
Накратко 9 години опити за бебе с помощта на медицината.
„Ние сме Веси и Милко. Началото беше някога в чужбина, защото живяхме там. Държава с добро име в медицината и технологиите, но не успяхме с ин витро процедури. После в България, буквално започнахме отново. Стъпка по стъпка, всеки път с надежда за успех. Аз съм медицинско лице и всеки ден виждам чудесата, които създава медицината. Всеки ден виждам как се връща живота. Дава живот. Създава живот.
Но ние, засега не успяхме да създадем наш, общ живот с усмивка на бебе.
Няма да пиша за всяка нощ от тези 9 години с по 365 дни всяка. Нито за тичането до клиниката, нито за отрицателните тестове. Няма да пиша за умората и моментното обезверяване. Няма да разказвам за буцата в гърлото, насълзените очи и настръхналото тяло с преминаващи иглички на тъгата през него. Липсата на звук от отворени уста. Нито за самотата, когато сме заедно след отрицателен тест. Няма да разказвам, защото не сме само ние. Има още много хора, които познават тази болка и всички жадуваме успех.
Куражът никога не ме е напускал, усмивката считам за оптимистично наложителна. Затова и вярвам, че след всяка наша стъпка, ще има слънце. Вярвам, че ще има бебешка усмивка и в нашия дом. Вече знаем, че шанса за това е ин витро процедура с подарена клетка живот. Иначе казано – ин витро с дарени яйцеклетки. Това е шанса да усетя бебе в утробата си. Това е шанса да създадем и ние живот. Да имаме дете.
Благодарим на всички, които ще прочете историята ни. Тя не е по-различна от всички семейства писали до „Майки за донорството“. Вярвам, че ако получим шанс ще бъдем и едни от всички хора, които стават родители с ваша помощ.“
Приятели, това е част от писмото на Веси и Милко до нас – фондация „Майки за донорството“. Те се нуждаят от помощ за ин витро процедура с донорска яйцеклетка. Заедно сме помогнали на много хора и заедно се радваме на родените деца. Вярваме, че ще помогнем и на Веси и Милко. И ще се радваме заедно на успеха им!

Средства за ин витро процедурата им може да дарите като:

–  си вземете нещо от благотворителния ни базар тук – в нашата фейсбук страница  https://www.facebook.com/donorstvotoezhivot

– да дарите, чрез Pay Pal:  mothers.for.donation@gmail.com

–  дарите средства по банкова сметка на фондация „Майки за донорството“, IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД, основание:  за Веси и Милко.

Ако пък искате да дарите яйцеклетки – свържете се с нас за да ви разкажем как се случва донорството. Ще бъдем заедно и, ако решите да помогнете. Потърсете ни на 0888721010; 0878712128, и-мейл: mothers.donation@gmail.com


Благодарение на всички, които подкрепят каузата ни, чрез благотворителния базар и директни дарения по сметката, средствата за ин витро процедура вече са събрани (14.10.22).

Общата сума за семейството e 8800 лева.

Благодарим на всички за съпричастността!

Мило семейство, желаем ви успех! Продължаваме пътят ви към мечтаното дете заедно. И вярваме, че скоро ще споделим, че ви е споходила блага вест.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart