Вики и Тони вече имат три деца! Анджела, Александър и Петър.

Вики и Тони вече имат три деца! Анджела, Александър и Петър.

Здравейте, Майки за Донорство!

Пише Ви едно семейство, което не спира да се бори за своята мечта – да гушне своето детенце! Ние сме Тони и Вики. Женени сме от 13 години, а от 10 години се борим за своята мечта!Обиколихме няколко клиники, правихме безкрайно много стимулации, които в един момент прекъсваха, защото фоликули нямаше. Пак опити, стимулации, изследвания. И пак, и пак….Докторите казаха, че единствения начин нещата да се случат при нас е с донорска яйцеклетка. Но … държавния Фонд не финансира такива опити, а ние вече нямаме пари…

Тогава чухме за ангелите-донори на  „Майки за донорство“ и вашия благотворителен базар. Появи се Надеждата. Надежда, че ще ни помогнете и ще се намери и нашия Ангел – жената, която ще дари своите яйцеклетки и ще сбъдне нашата мечта!

С душа и сърце ще се надяваме.

Средствата за Вики и Тони бяха събрани. С благодарност към донора, дарил частица от себе си , споделяме, че каузата е успешна. Вики и Тони се радват на своята рожба Анджела!

Родиха се! Добре дошли, Александър и Петър! Вики и Тони вече имат три деца! ❤️ След раждането на Анджи, днес две момчетата поеха своята глътка въздух! Благодарим на всички, които подкрепят каузата на “Майки за донорството” и заедно събрахме средства за ин витро процедура. Благодарим на Ангелчето на Надеждата, което дари яйцеклетки за да имат това щастие! ❤️ Благодарим на д-р Димитър Цветков, д-р Анатоли Кръстев и екипа на МБАЛ Надежда.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart