Всяко добро се връща

Всяко добро се връща

За донорството видях от страницата на болница „Надежда“ във Фейсбук.  След като сме преминали дългия път към чакана рожба, ние много добре знаем какво е да искаш, а да не става. За това искаме да помогнем като сбъднем нечия мечта. За съжаление хората са неинформирани и подхождат все още с недоверие към този процес.
На семействата, които чакат дълго време хора като нас за да имат деца ще кажа:

Господ е този, който решава дали и кога да изпрати някоя душа на конкретното семейство. Съветът ми е да вярвате в него, защото той знае точно какво и точно кога да направи за вас!

Дарителството е да подпомагаш Божията воля. Господ е определил мисията на дарителите и ние трябва да му имаме пълно доверие.

На хората, които се колебаят да станат донори ще кажа – дълъг и тежък може да е пътят към детето, и ако могат да помогнат нечий път да бъде по-лек, нека го направят.
Всяко добро се връща по 5.

Валентина


Фондация „Майки за донорството“ изказва своята благодарност и се прекланяме пред човечността на всички донори на репродуктивен материал!

В рубриката „Донорите разказват“ ви запознаваме с част от донорите с фондация „Майки за донорството“, които вече подариха шанс на български семейства. Всички разкази са съобразени със законовите изисквания при донорството.

Ако искате и вие да помогнете свържете се с нас на телефони

+359888721010 – Виктория Димитрова;  +359878712128 – Мариела Куртева

или  e-mail:  mothers.donation@gmail.com

www.maikizadonorstvo.com

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart