Виктория Георгиева, член на УС на фондация „Майки за донорството” получи наградата на „Business Lady” в категория „Неправителствени организации”.

Виктория Георгиева, член на УС на фондация „Майки за донорството” получи наградата на „Business Lady” в категория „Неправителствени организации”.

Business lady 2

Тя ѝ бе връчена за цялостен принос в подкрепата на донорството на репродуктивен материал. Наградата връчи д-р Марияна Симеонова – директор Изпълнителна Агенция по трансплантация.

Наградите на списание „Business Lady” се присъждат на изявили се жени-лидери в различни отрасли на българската икономика.
Зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева получи наградата на сп. „Business Lady” категория „Административно управление”. Наградата ѝ бе връчена за цялостен принос в развитието на българската икономика и женското предприемачество.
Кметът на София Йорданка Фандъкова получи наградата на списание „Business Lady” в категория „общинско управление”. Тя бе отличена за цялостен принос в общинското управление.
Наградата на списание „Business Lady” в категория „Медии”, подкатегория „Грижа за обществото” бе връчена на ПР-а на „BULGARIA ON AIR TV”, автор и водещ Доника Ризова, която бе отличена за работата си по популяризирането на благотворителни кампании.
Председателят на „Business Lady Club” инж. Мария Кръстева получи наградата на списание „Business Lady” в категорията „Неправителствени организации”, предаде репортер на Агенция „Фокус” .
В категория „Култура” наградата отиде при Вера Киркова-Жекова, преводач на художествена литература, преподавател по португалски език и култура в СУ „Св. Климент Охридски”. Тя бе отличена за цялостният си принос за културното обогатяване на обществото.
Другата награда в категория „Култура” отиде при Стела Даскалова, писател, социален педагог и семеен консултант. Тя бе наградена за приноса ѝ към развитието на българското семейство.
Председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева получи наградата на списание „Business Lady” в категория „Образование”, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Наградата бе връчена за цялостен принос в развитието на образованието в България. В категория „Образование”, подкатегория „Езиково образование”, наградата бе присъдена на Соня Желева, управител на Езиков център „АЛИАНС”. Тя и бе присъдена за ефективен мениджмънт, иновации и успешно развитие на образованието.
В категория „Банков сектор”, наградата на списание „Business Lady” отиде при Доротея Николова, член на УС и изпълнителен директор на „Банка ДСК”. Тя ѝ бе присъдена за ефективен мениджмънт в банковата сфера, професионализъм и постижения във финансовата сфера.
В категорията „Строителство и архитектура”, наградата получи арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД. Тя бе отличена за ефективен мениджмънт и иновации в областта на строителството и архитектурата.
В категория „Човешки ресурси”, наградата отиде при Мая Атанасова, директор на Дирекция „Човешки ресурси” на „ДЕВНЯ ЦИМЕНТ” и „ВУЛКАН ЦИМЕНТ”. Тя бе наградена за иновативност и ефективност в управлението, стимулирането и адаптирането на човешкия ресурс.
Д-р Петя Стратиева получи наградата на списание „Business Lady” в категория „Фармация”. Тя е генерален мениджър на „Санофи Пастьор България” и е отличена за цялостен принос за фармацефтичния сектор и грижата за обществото.
В категорията „Рекламен сектор”, подкатегория „Външна реклама” наградена бе Зарина Генчева, изпълнителен директор на „МЕТРОРЕКЛАМА”. Тя е отличена за ефективно управление и иновации в областта на външната реклама.

Илияна Търнина, вицепрезидент и управител на „Paysafe България”, получи наградата в категория „Финанси”, която ѝ бе връчена за инвестиции в човешкия капитал.
Изпълнителният директор на „Бритиш Американ Табако България” Мила Маречкова – Пиронкова бе наградена в категория „Индустрия” за успешното управление и премиум позициониране на компанията в индустрията.
Наградата на списание „Business Lady” в категория „Предприемачество” отиде при Гена Събева. Тя е собственик на франчайз веригата „ВИТ – Борсата за матраци” и бе наградена за ефективно управление на франчайз бизнес-модел.
В категория „Медии”, наградата отиде при Екатерина Генова, директор на Дирекция „БНТ Свят и региони”, автор на идеята за танцовото фолклорно шоу „Надиграй ме”. Наградата ѝ бе връчена за възраждането българския фолклор и традиции сред българското общество.
Източник: Агенция „Фокус”

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart