Албена и Румен – програма „Темпус“

Албена и Румен – програма „Темпус“

„Здравейте, ние сме Албена и Румен.  Скоро след като се събрахме решихме да имаме дете. Направихме необходимите прегледи и лекарите ни увериха, че няма проблем да забременея по естествен път. След 1 година опити се оказа, че това не е така и се започна ходене по клиники – първа, втора, трета, операция, изследвания, лечение и неуспешни опита инвитро. Така в настоящия момент след години лутане се озовахме отново в началото, с всички произлизащи от времето негативи.
Въпреки  всичко винаги сме знаели, че вярата в успеха, любовта и постоянството ще ни донесат късмет и ще сбъднат най-голямата ни мечта в живота – да имаме своя рожба.  Ето защо и ние сме тук и имаме нужда от Вашата помощ за ин витро и подкрепата на донор на яйцеклетки, която би била следващата стъпка по пътя към успеха. Пожелаваме на всички здраве, успех и вяра, че чудото предстои.“
Албена и Румен имат своя късмет и ще получат помощ от Програма „Темпус“. Програмата ще им дари 5000 лева за ин витро процедура.
Важната частица за пълния успех на семейството е да се присъедини към нас дама, която да дари яйцеклетки. За да успеят и  сбъднат мечтата си.

Програма „Темпус“ на фондация „Майки за донорството“ и „Темпус Линк“  вече помогна на 16 семейства. Всяко семейство има своята лична история и дълъг път към желаното дете. Всяко семейство има своя лекар и екип зад него. Някои от двойките вече получиха дар от Вълшебни жени и имат дарени яйцеклетки, други чакат своя Ангел. Всички истории можете да видите на сайта ни www.maikizadonorstvo.com. Може да помогнете на някое семейство, ако желаете.

Албена и Румен са 17-то семейство и вярваме, че този шанс за тях ще бъде успешен.

Повече информация за Програма Темпус и как да участвате за финансова помощ можете да прочетете в линка   https://www.maikizadonorstvo.com/tempus/  или ни се обадете на телефоните за контакт.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart