Добре дошла, Белослава! Роди се дъщеричката на Адриана и Атанас!

Добре дошла, Белослава! Роди се дъщеричката на Адриана и Атанас!

Приятели, помните ли думите на Ади?
“За първи път се разболях, когато бях на 13 години. И вместо да усещам първите трепети на обич тогава, да се забавлявам с приятели, да ходя на кино или просто да съм тийнейджър – на мен ми се наложи много бързо да порасна. На тази възраст минах курс химио и лъчетерапия. Лечението бе с успех и така 11 години бях в ремисия. Но 2014 година след изкарани три пневмонии за кратък период от време и неадекватно лечение, получих рецидив и мъките започнаха наново.
Този път бе по-трудно и тежко. Минах през страшни мъки и много тежки дни, но за мое щастие вече 2 години съм в ремисия. Прегледът при гинеколога не мина добре, оказа се, че яйчниците ми са достатъчно увредени от химиотерапията за да имам дете. Казаха ми, че единственият вариант е с донорска яйцеклетка. В първият момент бях в шок, после разбрах,че това е било нещо очаквано, в следствие на лечението ми за да бъда жива. Днес отново се боря за живот. Този път за живот на едно малко човече – нашето дете. Силно се надявам, че това ще се случи и се моля на Бог да ни даде благословията си и да ни срещне с майчица дарител и добри хора. Амин!”
Помните ли приятели? Думите, когато Ади ни писа?
Думи, които пронизват сърцата ни. Кожата ни настръхва, а сълзите напират. Думи, които ни оставиха безмълвни тогава и днес.
Но Днес имаме какво да добавим. ☺️
С радост, с треперещи ръце пишем този пост и споделяме на вас, че днес се роди Белослава!
Честито на още едно семейство на Майки за донорството!
Ади и Наско, честита ви рожба! 🎉 Нека е здрава и благословена дъщеричката ви! Любовта ви успя. ❤️ Благодарим на Ангела донор дарил тази възможност. На д-р Георги Стаменов и екипа на МБАЛ Надежда. Благодарим и на екипа на МБАЛ Бургасмед.
МБАЛ „Надежда“.

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart