Кристиян, Марияна и Борислав – Програма „Темпус“

Кристиян, Марияна и Борислав – Програма „Темпус“

„Здравейте. Казвам се Марияна и съм от Благоевград. С партньорът ми  Борислав  сме заедно от 2012 година и от тогава искаме дете. Ходихме по лекари първо в Благоевград, две години. След това стигнахме до София, в различни клиники. След всички изследвания и лечения се стигна до заключението, че нашата мечта за бебе ще бъде реална само, чрез дарена яйцеклетка. След всички опити досега ин витро процедурата е непосилна за нас. Не губим вяра, че чудото ще се случи и при нас с помощта на ангел – дарител на яйцеклетка и програма „Темпус“.“
Запознаваме ви с Марияна и Борислав, които писаха до фондация „Майки за донорството“ за помощ. Програма „Темпус“ ще им помогне с 5000 лева за ин витро процедура. Семейството остава в очакване на жена, която е вече е мама, да пожелае да им помогне като дари яйцеклетки. Ако вие сте тази вълшебна жена и се интересувате как може да случи това – пишете ни.
На Марияна и Борислав пожелаваме успех!
Те са 13-то семейство, на което програма „Темпус“ ще помогне със средства за ин витро процедура. Още 7 семейства ще имат шанс за безценната помощ на дарителя „Темпус линк“.
Всички, които се нуждаят от подобна помощ могат да прочетат информация тук: https://www.maikizadonorstvo.com/tempus/


Бебе Кристиан е новороденото щастие на мама Марияна и тате Борислав!

По-малко от година след като ви запознахме с писмото на Марияна и Борислав, те вече са родители.

Нека Кристиан бъде здрав и благословен!

Щастливи сме, че още едно семейство ще бъде със своята сбъдната мечта на Коледа!

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart