Мариета и Красимир – програма „Темпус“

Мариета и Красимир – програма „Темпус“

„Здравейте, ние сме  Мариета и Красимир, на 33 и 38 години. Запознахме се 2011 година, вече 11 години споделяме добро и лошо. През 2015 година решихме, че сме готови да създадем семейство. С много любов и надежди започнахме опити за така желаната от нас рожба, но всеки  месец беше разочарование. Последваха консултации със специалисти и множество изследвания. Откриха се проблеми в репродуктивните функции и на двама ни. До момента имаме шест ин витро процедури, от които нито една успешна.Имало е много моменти, в които сме се чувствали безсилни, моменти изпълнени с много сълзи и болка, но нито веднъж не изгубихме надежда, борихме се и ще се борим до момента, в който не прегърнем  нашия малък СМИСЪЛ!  Вярваме, че ин витрото с донорска яйцеклетка е шансът ни за това. Знаем, че с ваша помощ ще се сбъдне нашата мечта. Благодарни сме, че ви има. Възхищаваме се на всички  дарители, това са хора с огромни сърца, готови да дарят нещо от себе си за да бъде света по-добър и красив! Благодарим ви!“
Мариета и Красимир са 20-то семейство, на което „Програма Темпус“ помага.
Те ще получат 5000 лева, благодарение на дарителя „Темпус Линк“ и тяхната съпричастност към семействата с репродуктивни проблеми.
Няколко месеца след старта си Програма Темпус вече очаква своето първо бебе! Още няколко семейства вече имат дарена частица от Вълшебни жени –донори на яйцеклетки и стартират своя ин витро път. Други семейства още чакат своя Ангел донор на яйцеклетки да се появи и да им даде шанс да бъдат родители.
Ние знаем, че тези жени ги има! Вярваме, че ще ни потърсят за дарят нужната частица за вълшебството да се роди дете. Вярваме, че всички семейства ще имат своя шанс да имат рожба.
Благодарение на Жените-Ангели!
Благодарение на човечността на дарителите!
Благодарение на медицинските специалисти!
https://www.maikizadonorstvo.com/tempus/
www.maikizadonorstvo.com
e-mail: mothers.donation@gmail.com
фондация „Майки ЗА донорството“
#ЗаДаСеРодиДете

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart