Илина и Мирослав – програма „Темпус“

Илина и Мирослав – програма „Темпус“

„Здравейте, казвам се Илина. Със съпруга ми Мирослав сме заедно от 2009 година. Близо 10 години правим опити да имаме дете. Аз съм с поставена диагноза ендометриоза. Съвсем накратко – имаме 5 процедури ин витро, 2 неуспешни бременности, завършващи в между 6-10 г.с.  и всичко, което можете да се досетите след дългите години в опити за бебе. След консултация с моя лекуващ лекар, вече знаем, че единствения шанс да осъществим мечтата си – да прегърнем и да обичаме свое детенце е да направим опит с донорска яйцеклетка.
Това е нашият последен шанс да имаме свое дете.“
Въпреки всички неуспехи досега, Илина и Мирослав имат късмета да бъдат едно от семействата, на които Програма „Темпус“ ще помогне. В края на всеки месец „Темпус“ подарява на две семейства помощ за ин витро. Този месец Програмата ще подари 5000 лева за ин витро процедура на Илина и Мирослав. За пълният успех на семейството е нужно някоя от всички жени, съпричастни с каузата ни да подари шанс като дари яйцеклетки. Ние знаем, че има такива вълшебни жени. Вярваме, че Тя ще се появи и заедно ще сбъднем мечтата за дете на Илина и Мирослав.
Програма „Темпус“ на фондация „Майки за донорството“ и „Темпус Линк“  вече помогна на 14 семейства, а вече чухме и Блага вест. Всяко семейство има своята лична история и дълъг път към желаното дете. Всяко семейство има своя лекар и екип зад него. Някои от двойките вече получиха дар от Вълшебни жени и имат дарени яйцеклетки.
За нас е чест да бъдем заедно и тепърва ще споделяме за успехите на всяко едно от семействата.
Илина и Мирослав са 15-то семейство и вярваме, че ще мечтата им бебе започна да се сбъдва Сега!
Информация за Програма Темпус и как да участвате можете да прочетете тук:  https://www.maikizadonorstvo.com/tempus/

Сподели тази публикация

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart